Anne heeft mij weer op weg geholpen en hernieuwde energie gegeven

14 april 2020

Ik zat al een poos niet echt lekker in m’n vel. Zoiets waar je niet direct de vinger op kunt leggen. Op aandringen van mijn dochter ben ik naar Anne gegaan die ik overigens al een keer ontmoet had.

Nu ben ik een behoorlijk nuchtere man en dacht zeker niet aan een holistische, therapie. Maar onder het mom ‘baat het niet …’ besloot ik mijzelf er voor open te stellen. Het resultaat was werkelijk verbluffend.
Mijn bezoeken aan Anne waren een verbazingwekkende openbaring. De eerste sessie was simpelweg al heel bijzonder. Zo in de trant van: ‘Jeetje, wat gebeurt er met mij’. Onverwacht, emoties, ervaringen uit een ver verleden die naar boven kwamen. Waarbij ik mij naderhand afvroeg: waarom juist die ervaringen? Opgeborgen, weggestopt, geblokkeerd? Ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven. Emotioneel? Dat zeker. Verwarrend? In eerste instantie wel. Beangstigend? Helemaal niet. In tegendeel, Anne gaf mij een warm, betrokken, koesterend en dus enorm geborgen gevoel.
Anne heeft mij weer op weg geholpen en hernieuwde energie gegeven. Maar mij ook aan het denken gezet over mezelf en wie of wat ik ben en waar ik sta.
Kortom, een heel verwonderlijke ervaring en een aanrader voor iedereen die, misschien zelfs onbewust, worstelt met zichzelf.

– Doetinchem


LEES NOG EVEN VERDER...