Energetische geneeskunde

werken met de al aanwezige energie in jou


“Wanneer je mobiel aangeeft dat hij nog maar 10% accu heeft, wat doe je dan? Juist, opladen!
D.m.v. energiewerk kan ik daarbij helpen en ook is het fijn jezelf te leren hoe jij je eigen accu kunt opladen.”

Energetische geneeskunde is zeer waardevol om tot een snel resultaat te komen; ik werk met de al aanwezige energie in jou.
Energie gaat tot op celniveau (het psycho-energetisch geheugen van de cellen) en “trilt” de blokkade los. Hierdoor worden blokkades in het systeem aangestuurd en kunnen patronen doorbroken worden.

Het energetisch behandelen is eigenlijk heel logisch uit te leggen.
We bestaan uit energie, dat is natuurkunde, we zijn eruit opgebouwd. Ons lichaam is een elektrisch systeem, het bestaat uit atomen, elektronen en protonen en die zitten onder andere ook in neuronen; de cellen die ons zenuwstelsel besturen.
Zo ook het ratio/hoofd; het geeft seintjes door aan je systeem (zenuwstelsel, spieren, ect). Als er sprake is van bijvoorbeeld spanningen, onzekerheid, verdriet, piekeren, (hoog-)gevoeligheid dan pakt je systeem dit op en ontstaan er klachten als bijvoorbeeld slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, andere lichamelijke en psychosomatische klachten (klachten vanuit het koppie).
Door met energie te werken ga je dus naar vastgezette energie. Het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd.
Systeem balans. Denk aan de uitdrukkingen: “het ligt mij zwaar op de maag”, “ik heb een brok in mijn keel”, “harten-zeer”….
Geen pleisters plakken dus, maar de angel eruit halen.

De therapievorm die ik toepas gaat op een lichte, speelse, zorgzame manier waar ook ruimte is voor humor, het kind kan en mag volledig zichzelf zijn.
Vele snuutjes en prachtige kinderen en volwassenen gingen je al voor.
Als je hun ervaring wilt lezen, kijk dan bij “ervaringen”.

Ik behandel kinderen vanaf 5 jaar.
Zij zijn van harte welkom en ik zal ze met open armen ontvangen .

IK HELP JE GRAAG

neem contact met mij op
  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy verklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  CONTACTGEGEVENS

  Wolfersveenweg 11A
  7021 HH Zelhem
  +31 (0) 617 280 768
  anne@praktijkbloei.com