Langdurige stress

als je kind last heeft van stressAls je kind voor een langere periode last heeft van spanning’s klachten, kan dit gevolgen hebben voor de mentale gezondheid; denk aan piekeren, moeilijk in slaap komen, gefrustreerd gedrag, snel boos, verdrietig, etc.

Ik werk met de oorzaak van deze spanning, d.m.v. gesprekken en spelenderwijs oefeningen te doen, zodat er helder wordt wat er nu echt speelt en dit aan te gaan pakken.
Ook zet ik energiewerk in om tot een diepere laag te komen (vastzittende, blokkerende energie).

Als er spanningen zijn n.a.v. een gebeurtenis kan dit heel vervelend zijn, en dient er op tijd behandeld te worden, zodat deze stress niet door hoeft te resoneren tot op mentaal of lichamelijk niveau.

Als een kind de lat hoog legt, als het alles “goed wilt doen”, gefrustreerd raakt als het niet lukt of juist verdrietig wordt en zich terug trekt, om bevestiging vraagt, als het kind perfectionistisch is en al bezig is met “morgen” of lang blijft hangen in wat is geweest; dit is heel mooi omdat er streber in je kind schuilt, maar dit kan ook van negatieve invloed zijn. Er kan nu namelijk spanning opgebouwd worden en en patronen worden ontwikkeld.

Merk je dat je kind last heeft van pieker gedachten, en je kind laat weinig los over waar hij/zij last van heeft, weet dan dat een kind van nature wilt dat het goed gaat met de ouder, en juist als je zo verbonden bent met elkaar, het lastiger kan zijn voor een kind zich te uiten.

Voor een volwassene kan langdurige stress ook doorsudderen in het lichamelijke systeem. Merk je dit, dan voel je enorm welkom, ik help je er graag mee dit bij de bron aan te pakken.

IK HELP JE GRAAG

mijn behandelingen


Het totaalplaatje neem ik mee en kijk ik naar het individuele kind; naar jóuw kind. Wat heeft jouw kind nodig? Daar is geen vast programma voor te volgen. Ik maak dan ook na een intake een persoonlijk behandelplan, aansluitend op de behoefte van het kind en op die van jou/jullie.IK HELP JE GRAAG

neem contact met mij op  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy verklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  CONTACTGEGEVENS

  Wolfersveenweg 11A
  7021 HH Zelhem
  +31 (0) 617 280 768
  anne@praktijkbloei.com