ERVARINGEN VAN TEVREDEN MENSEN

daar doe ik het voor

 
Haar zelfbeeld is zoveel groter nu

Mijn dochter van 14 jaar was altijd maar aan het piekeren. Niet in slaap kunnen komen, er niet helemaal bij zijn, snel in emotie schieten… bij Anne kwam eruit dat ze zich altijd druk maakt om anderen, zichzelf vergeet. Als moeder doet het zeer om te zien dat je kind gelukkiger zou moeten zijn. Maar ik wíst dat ik als moeder te dichtbij sta om haar hierin te kunnen helpen. Anne hielp haar met de gesprekken en de energie en ook deed ze mindfulness oefeningen met mijn dochter om gedachtes te ordenen, en haar zelfbeeld te vergroten, ik zag het gebeuren dat ze zoveel positiever over zichzelf ging denken, haar houding werd zelfverzekerder, ze kon steeds beter haar grenzen aangeven. Haar zelfbeeld is zoveel groter nu. Als moeder kon ik daar ook wel van leren, ik heb ook een traject bij Anne gedaan. Heel fijn, heb nu veel meer rust in mijn hoofd wat eerst een wir-war van gedachtes was… en heb mijzelf zo ontwikkeld. Het werpt niet alleen thuis zijn vruchten af…!! Bedankt lieve Anne!
– Lichtenvoorde

Ik wist niet wat energie-werk kan doen, maar Anne, het heeft zijn werk gedaan

Onze zoon van 12 jaar had continue last van buikpijn. Uit onderzoeken kwam niks. 

Mijn zoon heeft het erg fijn gehad bij Anne, hij kwam steeds heel relaxed van de behandeltafel af. Ook de coaching, de gesprekken en de dingen opschrijven, het tekenen en met de materialen werken vond hij fijn om te doen. Eerst merkten we dat hij beter ging slapen. En nu, na een volledig traject, is zijn buikpijn over. Bij hevige spanning komt het soms eens terug, maar dan is het te doen en kan hij functioneren, wat eerst niet aan de orde was. Hij weet hoe hij ermee moet omgaan en de hevige pijnen zijn weg. Ik wist niet wat energie-werk kan doen, maar Anne, het heeft zijn werk gedaan.

Hartstikke bedankt! We weten je te vinden als het weer nodig is.

– Enschede

Anne heeft een mooie benadering naar kinderen

Onze dochter had vanaf haar geboorte een aantal klachten. Met eerst wat tegenzin voelde zij zich vanaf het eerste moment welkom en prettig bij Anne. Ze was gelijk open tegen haar. Anne heeft een mooie benadering naar kinderen. Onze dochter voelde zich erg prettig bij haar en liet de behandeling toe. Na 1 bezoek merkte we al verschil. Nu zijn de pijnklachten weg en hebben we advies gekregen als we ergens tegenaan lopen. Anne is niet alleen begaan met het kind maar ook met de rest van het gezin.

Anne dank je wel voor je goede zorgen.

– Lichtenvoorde

Anne geeft je een gevoel van veiligheid, is erg begripvol en lief

Ik kwam via een kennis bij Anne terecht. Mijn zoontje was al vanaf zijn geboorte s’nachts erg onrustig en sliep nog steeds niet goed door. Daarnaast had hij regelmatig driftbuien en zat zichtbaar niet lekker in zijn vel. Door Anne leerde ik anders naar hem kijken en heeft ze middels de behandelingen de grootste onrust bij hem weggehaald. De inzichten en tips die ze mij heeft gegeven hebben geholpen om hem meer te begrijpen zodat de interactie tussen ons steeds beter ging verlopen. Daardoor ging mijn zoon ook steeds beter slapen en slaapt hij nu de hele nacht lekker door! Ook zijn de driftbuien een stuk minder geworden.

Anne geeft je een gevoel van veiligheid, is erg begripvol en lief. Dit gaf mij de veiligheid om mezelf ook kwetsbaar op te stellen. Ook gaf het mij de ruimte om met mijzelf aan de slag te gaan. Tijdens de behandelingen heeft ze mij geleerd om meer bij mijn gevoel te komen, naar mezelf te luisteren, voor mezelf op te komen en mijn angstklachten meer onder controle te krijgen.

Dankjewel lieve Anne! Ik weet je te vinden als het weer nodig mocht zijn!!!!

– Doetinchem

Anne voelt veel aan, wat het prettiger maakte voor me om mij te uiten.

Met mijn dochter van 10 jaar ben ik naar Anne gegaan nadat ik ben doorverwezen door de juf op school. Toen ik bij Anne binnen kwam, voelde het meteen warm en mijn dochter voelde zich ook gelijk prettig.
Tijdens de intake vroeg Anne al gelijk door, ze legde uit dat ze gelijk op alle niveaus wilde kijken hoe mijn dochter en ik bepaalde dingen zien en voelen. Anne voelt veel aan, wat het prettiger maakte voor me om mij te uiten.
Het bleek al snel dat we (onbewust) op elkaars emoties en prikkels reageerden.
Ik ging ook in behandeling bij Anne, zij hielp mij patronen te doorbreken, te achterhalen wat de gedachtes in mijn hoofd met me deden. Anne gaf me inzichten, wat ik kan doen als de druk me teveel wordt, als ik prikkels binnen krijg, hoe om te gaan met mijn prikkelgevoelige kind.

– Lichtenvoorde

Het was bijzonder om te zien hoe de behandelingen hem hebben veranderd.

Wij zijn via via (enthousiaste ervaringen) bij Anne terecht gekomen met onze zoon van 11 jaar. Hij worstelde gezien zien adoptie verleden met verlatingsangst en had identiteitsproblemen (wie ben ik?). Hij piekerde veel, durfde niet alleen te zijn en sliep slecht. Wij hoopten dat Anne hem kon helpen met zijn zelfbeeld, zelfvertrouwen en het verminderen van zijn angsten. Anne heeft gedurende de sessies met hem gepraat, oefeningen gedaan en hem energetisch behandeld. Ik mocht bij een aantal sessies aanwezig zijn en ik was diep geraakt over hoe onze zoon samen met Anne tot de kern van zijn bestaan raakten en hij volledig opging in de behandelingen. Het heeft hem zo goed gedaan en het was bijzonder om te zien hoe de behandelingen hem veranderd hebben van een onzeker en angstig kind naar een beginnende puber met zelfvertrouwen en vol energie.

– Mariënvelde

 

Anne heeft mij weer op weg geholpen en hernieuwde energie gegeven

Ik zat al een poos niet echt lekker in m’n vel. Zoiets waar je niet direct de vinger op kunt leggen. Op aandringen van mijn dochter ben ik naar Anne gegaan die ik overigens al een keer ontmoet had.

Nu ben ik een behoorlijk nuchtere man en dacht zeker niet aan een holistische, therapie. Maar onder het mom ‘baat het niet …’ besloot ik mijzelf er voor open te stellen. Het resultaat was werkelijk verbluffend.
Mijn bezoeken aan Anne waren een verbazingwekkende openbaring. De eerste sessie was simpelweg al heel bijzonder. Zo in de trant van: ‘Jeetje, wat gebeurt er met mij’. Onverwacht, emoties, ervaringen uit een ver verleden die naar boven kwamen. Waarbij ik mij naderhand afvroeg: waarom juist die ervaringen? Opgeborgen, weggestopt, geblokkeerd? Ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven. Emotioneel? Dat zeker. Verwarrend? In eerste instantie wel. Beangstigend? Helemaal niet. In tegendeel, Anne gaf mij een warm, betrokken, koesterend en dus enorm geborgen gevoel.
Anne heeft mij weer op weg geholpen en hernieuwde energie gegeven. Maar mij ook aan het denken gezet over mezelf en wie of wat ik ben en waar ik sta.
Kortom, een heel verwonderlijke ervaring en een aanrader voor iedereen die, misschien zelfs onbewust, worstelt met zichzelf.

– Doetinchem

Gelukkig is Anne lekker nuchter en staat ze met beide benen op de grond

Met dagelijkse spanningen en terugkerende paniekaanvallen kwam ik in de reguliere zorg niet verder. Ik kreeg overal hetzelfde te horen/dezelfde behandeling, maar ik kon daar niets mee.
Via via kwam ik bij Anne terecht en als rationele denker was ik in eerste instantie nogal sceptisch en bang dat het zweverig zou zijn, maar gelukkig is Anne lekker nuchter en staat ze met beide benen op de grond.
Anne heeft geen kant en klare oplossing, maar geeft je inzichten.
Inzichten over de energie om je heen en hoe open je daar misschien wel voor staat, dat lichaam en geest toch echt één zijn, hoe je zelf in het leven staat en met situaties omgaat etc etc.
In plaats van dat ik symptomen bestrijd ben ik nu vanaf de basis aan de slag en daar voel ik me super goed bij!

Anne bedankt voor alle nieuwe inzichten, je vertrouwen, je begrip, je nuchterheid, je warmte en je lach!

– Lochem

Ook ik ben enorm geholpen

Wij zijn op aanraden begin juni bij Anne gekomen. We hebben een HSP dochtertje die volledig vast liep in haar jonge leventje (ze is pas 6), maar kon daar erg duidelijk over zijn. Op school kon men niets met haar gevoeligheid.

Na het 1ste consult merkten wij al verschil. Na consult 3 hadden wij een ander kind en nu, 2 maanden later, met meer tijd er tussen red ze het steeds beter zelf.

Niet alleen zij is geholpen ook wij als gezin zijn enorm geholpen, de samenstelling, de plekken in het gezin… de nieuwe plekken voor beide kindjes nu er een 3e kindje aan kwam. Wij zijn volledig begeleid.
Ik kan nog meer vertellen, maar je moet het gaan ervaren. Anne is goud waard.
Ook ik ben enorm geholpen, wij als gezin hebben handvatten gekregen, we hebben een dikke zware deur mogen/ kunnen sluiten en een mooie, rustige, en gelukkige deur kunnen openen voor ons allen..

– Doornenburg

Het geeft zoveel meer rust in ons gezin

Wij zijn op aanraden van school bij Anne gekomen. We hebben een zoon van 8 met HSP Op school kon men niet veel meer met zijn gevoeligheid.. En wij hadden zo ook onze wat nu… momenten. Na het 1ste bezoek merkte we al verschil.. na een keer of 6 hebben we een ander kind, veel rustiger, niet zo snel meer over zijn toeren en kan zelf veel makkelijker met zijn gevoelens omgaan. Ook wij hebben een boel geleerd en het geeft zoveel meer rust in ons gezin. Echt super blij mee! Als er ooit weer wat is of we raken weer even in de knoop weten wij Anne te vinden!!

Lieve Anne hartelijk bedankt!!

– Varsseveld

Ze heeft minder last van alle prikkels om haar heen

Onze dochter van 7 was altijd erg bezig met wat andere kinderen van haar vonden en wilde iedereen altijd te vriend houden waardoor ze zelf steeds bozer en verdrietiger thuiskwam uit school.

Vanaf de 1e sessie kwam ze stralend bij Anne uit de behandelkamer. Met de tips van Anne heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en is ze weer trots op wie ze is. Ze durft zich opener op te stellen op school en kiest nu eerder voor haar zelf waardoor ze minder last heeft van alle prikkels om haar heen. Ze schreef zelf… “ik heb het eigenlijk niet meer nodig om naar Anne te gaan maar vind het zo jammer dat het stopt en nu al voor de laatste keer was… “ dankjewel Anne voor al je positieve energie!!

– Mariënvelde

Bij de moeder/kind sessie hebben we veel baat gehad

We zijn met onze dochter Fleur bij Anne geweest. Fleur had last van onverwerkt verdriet en weinig zelfvertrouwen. Anne is super lief en geduldig, we merkten dat Fleur er met veel plezier naar toe ging en helemaal ontspannen terug kwam. Ook bij de moeder/kind sessie hebben we veel baat gehad. Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht en zo hebben Fleur en ik samen een periode afgesloten en staan we sterker in ons verdriet. Het mag er zijn, maar voelt niet meer beladen. Fleur heeft meer zelfvertrouwen gekregen en zit lekkerder in haar vel. Dankjewel lieve Anne! Je hebt ons goed geholpen.

– Lichtenvoorde

Het was alsof er iets los kwam

Bij Anne heb ik mijn eerste ervaring met reiki gehad. Ik ben er open in gegaan, benieuwd wat het mij zou brengen. Het consult was vertrouwd en ontspannen. Anne weet je op een goede manier mee te nemen in het proces. De dagen er na heb ik me emotioneel gevoeld. Het was alsof er iets los kwam, wat ik vervolgens ook echt los kon laten. Ik kon contact met Anne opnemen als dat nodig was. Al met al een bijzondere eerste ervaring die ik niet had willen missen.

– Doetinchem

Volgens onze dochter maakt Anne je blij

Onze dochter van 8 was haar stralende glimlach kwijt. Ze droeg de ellende van de hele wereld op haar schouders mee.
Toen kwam Anne op ons pad! Volgens onze dochter maakt Anne je blij, haalt enge dingen uit je hoofd, helpt Anne je graag, is Anne heel lief en voel je je bij haar veilig want je hoeft niets te doen wat je niet wilt. Een mega compliment voor Anne en wij zijn haar dankbaar dat ze onze dochter haar aanstekelijke glimlach en een stukje van haar onbezorgdheid heeft teruggegeven.

– Mariënvelde

LAAT OOK EEN VERHAAL ACHTER

ieder verhaal is uniek
CONTACTGEGEVENS

Rossinistraat 9
7131 GG, Lichtenvoorde
+31 (0) 617 280 768
anne@praktijkbloei.com