Onzekerheid & faalangst

Wanneer jezelf zijn als hard werken voeltBang om te falen, moeite met het leggen van contacten en/ of moeite hebben met het aangeven van grenzen.

“Wanneer jezelf zijn als hard werken voelt”

Bang om te falen, moeite met het leggen van contacten en/of moeite hebben met het aangeven van grenzen, kan beperkend zijn in het geluk van een kind. Het kind kan zichzelf vergeten door (intern) druk bezig te zijn met de ander. Als het kind zichzelf vergeet, is het dus niet meer bij zichzelf. En als je niet meer bij jezelf bent, kunnen er gedachten en emoties opkomen die eigenlijk ook niet echt “van jou” zijn. Ze zijn er wel, maar dit heeft een onderliggende oorzaak.

Deze onderliggende oorzaak onderzoek ik graag samen met je kind om zo het zelfbeeld te versterken, de aandacht meer te leggen/ focussen op de dingen die écht belangrijk zijn. Om zo stevig met beide voeten op de grond te kunnen staan.

“Allemaal aan de kant, daar kom ik!”

 • Wilt je kind graag aardig gevonden worden door de ander?
 • Vind je kind het belangrijk dat het alles goed doet, liever geen foutjes maakt?
 • Kan hij/zij echt balen/ hier hevig op reageren als het niet is gelukt zoals hij/zij had bedacht?
 • Merk je dat je kind hier zijn/haar best voor doet, dat het hierop leegloopt?

TEVREDEN MENSEN

daar doe ik het voor


Lees hiernaast de ervaringen met Praktijk BLOEI op het gebied van Onzekerheid & faalangst


LEES ALLE ERVARINGEN
LEES ALLE ERVARINGEN

IK HELP JE GRAAG

mijn behandelingen


Het totaalplaatje neem ik mee en kijk ik naar het individuele kind; naar jóuw kind. Wat heeft jouw kind nodig? Daar is geen vast programma voor te volgen. Ik maak dan ook na een intake een persoonlijk behandelplan, aansluitend op de behoefte van het kind en op die van jou/jullie.IK HELP JE GRAAG

neem contact met mij op  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy verklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  CONTACTGEGEVENS

  Wolfersveenweg 11A
  7021 HH Zelhem
  +31 (0) 617 280 768
  anne@praktijkbloei.com