Praktisch

Tarieven en vergoedingen

 


Behandelingen

Intake

Gratis

Je ontvangt de intakeformulieren nadat je je hebt aangemeld per mail en het van beide kanten goed voelt. Je vult deze digitaal in en n.a.v. waar jij / jullie tegenaan lopen en wensen zijn stel ik een persoonlijk behandelplan op, met eigen oefeningen en eigen aanpak, want iedereen is uniek!

De eerste keer gaan we dus meteen fijn samen aan de slag.

Onderliggende hulpvragen bespreken we tijdens de eerste sessie van het traject.
*De eerste sessie is de ouder er een halfuur bij, zodat het kind zich veilig voelt, kan wennen aan de omgeving en aan mij.


Traject van 4 sessies.

Bij mij is een behandeltraject maar 4 keer; in de praktijk bleek dat er met gemiddeld 4 keer een mooi resultaat is (zie recensies/ervaringen).

Niet te vergelijken met een (meestal lang) behandeltraject bij gemiddelde reguliere hulp.
Hierdoor is er veel vraag naar, trek mij dus op tijd aan mijn jasje. Ik maak regelmatig extra plek, maar liever bijtijds samen een datum prikken dan ternauwernood.

Vaak gaan de hulpvragen voor een poosje goed; toch vaak wordt het daarna weer zichtbaar/een last voor het kind en dan is het altijd een goed idee dat je mij op tijd vraagt om te helpen.
Schroom niet!; iedere ouder staat even op die drempel. Het zijn fijne handvatten om samen makkelijker te leven, het is geen zware therapie, maar licht en fijn. Er hoeft niet altijd een enorm probleem te zijn, soms is extra ondersteuning fijn.
Kinderen ervaren dit als zeer prettig: zie hun ervaringen (pagina “ervaringen”)

Ik werk holistisch
en daarmee werk ik met de kern/oorzaak van de hulpvraag; hiermee ontvangt het kind de handvatten en oefeningen, hij/zij neemt deze helemaal in zich op omdat jouw kind de verbinding legt tussen hoofd en hart. En jouw kind het ZELF kan gaan toepassen!

Op een fijne, licht, speelse en toch bewuste manier worden de sessies aangepast op het individuele kind.

Inclusief oefenmaterialen en inclusief oefeningen en methodieken zodat je als gezin een op maat gemaakt traject ontvangt.

Duur: 4 sessies van minimaal een uur.

vanaf 01-01-2023 460,- (inclusief BTW)

Het bedrag wordt in 1x voldaan per pin na de eerste sessie.


Afstandsconsulten

Wekelijks ontvang ik mensen uit andere delen van het land en de meesten vinden het prettig fysiek in de praktijk te komen.
Toch kan een traject van 4x intens zijn qua afstand voor sommige mensen. Dan kun je kiezen voor een afstandsbehandeling.

De kosten voor een afstandsbehandeling zijn voor 30 minuten 40,- en voor 45 minuten 55,-.


Vergoedingen

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vanuit een aanvullende verzekering (vanaf pakket 2) deels vergoed.
Controleer altijd zelf met jouw verzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Hierin kan ik (helaas) niet van betekenis zijn.

Je kunt het checken via de website van het CAT.

KvK 70693811 BTW NL002238586B87


Praktisch

Ik kijk volledig naar de kern en behoefte
van de individuele persoon en vind in het geval van een kind een kort lijntje belangrijk met de ouders. Daarom neem ik na iedere sessie altijd even kort de tijd om een overdracht te doen, wat er naar voren gekomen is en wat ik belangrijk vind om terug te koppelen met jou als ouder.

Het traject dat we ingaan samen duurt 4 keer, maar, ieder kind pikt alles op zijn/ haar eigen tempo op, dus sommige kinderen zullen er iets langer voor nodig hebben. We bespreken dit na de 4e keer, dan bespreken we welke behoefte er nog ligt.

Gescheiden ouders doen zelf de terugkoppeling naar elkaar, deze verantwoordelijkheid ligt bij de ouder zelf.
Beide ouders dienen voor de eerste sessie akkoord te gaan (als beide ouders gezaghebbend zijn).

We plannen na de eerste sessie het traject direct in; belangrijk voor de frequentie is dat we samen aan de stapjes werken; je goed voelen/ meer in je kracht komen/ omgaan met de hulpvraag heeft tijd nodig. Ook voorkomt dit dat je te lang tussentijds moet wachten, ik vind frequentie belangrijk.

De eerste sessie; daar is 1 ouder de eerste helft bij (tenzij de wens anders is). Dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt vind ik heel belangrijk en zo heb jij als ouder ook de ruimte om vragen te stellen, om punten aan te geven, ect. Je ontvangt na aanmelding een link met de intake formulieren, zo scheelt het tijd en extra kosten in de praktijk.

Aanmelding gaat het beste per mail (via deze site of anne@praktijkbloei.com), wegens drukte in de praktijk kan het zijn dat ik in een behandeling zit. Ik streef ernaar jouw mail binnen 48uur te beantwoorden.

Een voorwaarde is dat we, nadat je je hebt aangemeld en de intakeformulieren hebt ingevuld, het traject van vier keer afmaken. Ik wil volledig kunnen ondersteunen en ik bereid mij voor, hiervoor is vier keer echt een voorwaarde. Ook houdt ik rekening met het traject dat we samen zijn ingestapt.

Mijn Hart staat open voor jullie!♥️
Ik zal er alles aan doen en alles geven wat ik maar in mij heb om te helpen. Dit is niet zomaar mijn werk: dit is wat ik móet doen, dit is waar ik voor opsta, dit is mijn missie.

Ik zeg echt alleen “Ja” tegen ouders die het vertrouwen in mij voelen, die écht graag deze ondersteuning willen en ik help alleen als de hulpvraag mij past. Dit kan dus ook inhouden dat ik “nee” moet zeggen. Ik vind het belangrijk dat ik zuiver te werk ga, en ik kan echt alleen helpen wanneer we bij elkaar passen qua hulpvraag en vertrouwen.
Want dan, kunnen er prachtige dingen gebeuren♥️


Dan even het “aardse”. Hoort er (helaas) ook bij.

Het traject wordt betaald in totaliteit (460,-) na de eerste sessie d.m.v. een betaalverzoekje.


Praktijk BLOEI is aangesloten bij CAT: Complementair Aanvullende Therapeuten. De aangesloten therapeuten zijn HBO geschoold en volgen jaarlijks bijscholing om aan de opleidingseisen te voldoen.

Meer informatie kun je vinden op de website van het CAT.

De praktijk is aan huis gevestigd. Er is een wachtruimte aanwezig.
De praktijk is goed toegankelijk voor minder validen.
De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Bekijk hier de voorwaarden. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

Bij het vergeten van een afspraak of bij ziekte na 24u
Tot 24 uur van tevoren kunt u kosteloos een afspraak annuleren. Nadien wordt het gehele behandeltarief in rekening gebracht.
Dit geldt helaas ook bij ziekte, ik reken op een consult en ik ben helaas genoodzaakt dit in rekening te brengen, hoe vervelend ik dit ook vind!

Op alle behandelingen zijn de Algemene voorwaarden Praktijk BLOEI van toepassing.

Privacyreglement Praktijk BLOEI


NEEM CONTACT MET MIJ OP

ik leer je graag kennen


neem contact op