De HSP Academie

Opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie


De beste begeleiding geven aan kinderen die snel overprikkeld, gevoelig of hooggevoelig zijn. Je komt soms in situaties terecht die je niet eerder hebt meegemaakt. Het hooggevoelige kind is nu eenmaal gevoelig voor de externe factoren, oftewel: de prikkels van buitenaf.  Je kunt, ondanks jouw ervaringen in situaties terecht komen die je verrassen en jij je afvraagt hoe je daar het beste mee om kunt gaan. 

Bij de HSP-Academie krijg je inzichten en lessen van professionals zodat jij een werkvorm gaat creëren die van nature bij jou gaat passen. Die jij gaat ontwikkelen zodat je de ander zo goed mogelijk kan ondersteunen.


GA NAAR HSP-ACADEMIE.COM

Wat ga je doen in de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie?

 

 • In deze holistische opleiding leer je omgaan met moeilijke situaties die overprikkeling en hooggevoeligheid vaak met zich meebrengen. Je krijgt praktische handvaten, handige tools en fijne oefeningen. Het resultaat? Kinderen die zichzelf zijn en beter in hun vel zitten. Vaak merk je na een paar interventies al een groot verschil!

JA DIT WIL IK!

Wat ga jij leren?

Je krijgt inzichten en lessen van professionals zodat jij een werkvorm gaat creëren die van nature bij jou gaat passen. Die jij gaat ontwikkelen zodat je de ander zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Authenticiteit staat voorop

Het is bewezen dat als we werken en ontwikkelen vanuit authenticiteit, dus vanuit onze zelfkracht, en onze eigen unieke talenten, dat daar de meeste groei zit voor jou. Hier heb ik veel ervaring in en ik deel dan ook graag met jou mijn kennis en kunde op een praktische manier zodat jij het kind hierin kunt ontwikkelen.
Mijn intentie is dat deze sensitieve kinderen worden geholpen op een door jou zo liefdevolle en kundige manier. En dat het je een gevoel van voldoening geeft in dat wat je doet voor het kind.
Dat je meer vanuit jouw eigen kern intuïtiever, met heldere inzichten, en praktische handvatten te werk gaat. Daardoor kun je veranderingen brengen daar waar nodig is.

Holistisch

Je wordt heel bewust van het kind holistisch zien; je gaat het kind in de kern zien. Je eigen unieke talenten inzetten om deze vervolgens te laten groeien tot sterke punten in jezelf en in het contact met het kind.
Dan ontstaan er succes resultaten die je in de praktijk snel terug zult zien! Denk alleen al aan alle kennis die je opdoet in deze specialisatie en alle holistische en pedagogische oefeningen die speciaal ontwikkeld zijn door mij die je meteen in de praktijk kunt inzetten.
Het vergroten van inzicht in hoe dit voor jou en de hooggevoelige kinderen werkt, helpt je zowel het kind als de ouder/verzorger het beste te kunnen begeleiden en aanmoedigen in zijn/haar groei om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen!


IK WIL DIT OOK LEREN!

IK HELP JE GRAAG

neem contact met mij op

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy verklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  CONTACTGEGEVENS

  Wolfersveenweg 11A
  7021 HH Zelhem
  +31 (0) 617 280 768
  anne@praktijkbloei.com