De HSP Academie

Specialisatie HSP Kindercoach


De beste begeleiding geven aan kinderen die snel overprikkeld, gevoelig of hooggevoelig zijn. Je komt soms in situaties terecht die je niet eerder hebt meegemaakt. Het hooggevoelige kind is nu eenmalig gevoelig voor de externe factoren, oftewel: de prikkels van buitenaf.  Je kunt, ondanks jouw ervaringen in situaties terecht komen die je verrassen en je vraagt je af hoe je daar het beste mee om kunt gaan. 

Bij de HSP-Academie krijg je inzichten en lessen van professionals zodat jij een werkvorm gaat creëren die van nature bij jou gaat passen. Die jij gaat ontwikkelen zodat je de ander (en uiteindelijk jezelf) zo goed mogelijk kan ondersteunen.


GA NAAR HSP-ACADEMIE.COM

Wat ga je doen in de Specialisatie tot HSP Kindercoach?

 

 • Thuis studeren, vanuit jouw eigen omgeving
 • Verdieping in Hooggevoeligheid bij kinderen
 • Omgaan met- en het begeleiden van hooggevoelige en prikkelgevoelige kinderen
 • Ondersteuning bieden voor het gezin
 • Holistische methodieken
 • Les van een kinderyoga docent, gecertificeerd kinderslaapcoach en andere waardevolle docenten
 • Zijnsoriëntatie, persoonlijke tools
 • Mindfulness
 • De studietijd is 6 maanden bij een gemiddeld studietempo
 • Studiebelastinguren gemiddeld 2.5 uur per week

JA DIT WIL IK!

Wat ga jij leren?

Je krijgt inzichten en lessen van professionals zodat jij een werkvorm gaat creëren die van nature bij jou gaat passen. Die jij gaat ontwikkelen zodat je de ander (en uiteindelijk jezelf) zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Authenticiteit staat voorop

Het is bewezen dat als we werken en ontwikkelen vanuit authenticiteit, dus vanuit onze zelfkracht, en onze eigen unieke talenten, dat daar de meeste groei zit voor jou. Hier heb ik veel ervaring in en ik deel dan ook graag met jou mijn kennis en kunde op een praktische manier zodat jij het kind hierin kunt ontwikkelen.
Mijn intentie is dat deze sensitieve kinderen worden geholpen op een door jou zo liefdevolle en kundige manier. En dat het je een gevoel van voldoening geeft in dat wat je doet voor het kind.
Dat je en meer vanuit jouw eigen kern intuïtiever en met goede heldere inzichten, benadering en praktische handvatten, te werk gaat en die verandering brengen die nodig is.

Holistisch

Je wordt heel bewust van het kind holistisch gezien; je gaat het kind in de kern zien. Je eigen unieke talenten inzetten om te laten groeien tot sterke punten in jezelf en in contact met het kind.
Dan ontstaan er succes resultaten die je in de praktijk snel terug zult zien! Denk alleen al aan alle kennis die je opdoet in deze specialisatie en alle holistische en pedagogische oefeningen die speciaal ontwikkeld zijn door mij die je meteen in de praktijk kunt inzetten.
Het vergroten van inzicht in hoe dit voor jou en de hooggevoelige kinderen werkt, helpt je zowel het kind als de ouder/verzorger het beste te kunnen begeleiden en aanmoedigen in zijn/haar groei en zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen!


IK WIL DIT OOK LEREN!

IK HELP JE GRAAG

neem contact met mij op
  CONTACTGEGEVENS

  Rossinistraat 9
  7131 GG Lichtenvoorde
  +31 (0) 617 280 768
  anne@praktijkbloei.com