Drempels

30 mei 2021

Heel normaal. Drempels voelen om die ene stap te zetten. Voor jezelf of als keuze voor de ander. ⁣

Bijna ieder mens voelt weerstand als het gaat om hulp vragen. Soms een klein beetje, soms heel veel. En sommige mensen ook helemaal niet, die voelen het meteen. Ook knap! 🙌

Bijna alle ouders voelen even een drempel om aan te kloppen voor hulp voor hun kind. Maar echt, dit is zo normaal. Vaak willen ze even “afwachten”, maar toch: als jij voelt dat je kind de tools kan gebruiken, waarom niet? Ik ben er gewoon! Dit is mijn leven! Dit is wat ik doe vanuit mijn hart!⁣

Ik geloof dat dit ook de reden is dat mijn praktijk loopt. Echt heel goed, ook nog. Soms moet ik mezelf knijpen, trouwens, maar dat is weer iets anders, ik dwaal weer eens af. “lichtelijk” HSP trekje😜

En voor jou, als moeder, ben ik er ook. “Eerst mijn kind”! (in het vliegtuig  zijn ze hier niet zo blij mee als je dit roept, overigens)⁣, maar steeds vaker tegelijkertijd in behandeling. Zij voelen dan intuïtief het “samen groeien” aan.⁣

 

Moeder, 45 jaar > dochter van 7 jaar.⁣

Uit whatsapp letterlijk gekopieerd (met toestemming)⁣

“⁣Ja Anne ik voelde wel even weerstand hoor. Ik wilde het eigenlijk zelf doen. Zelf mijn kind helpen in haar gevoeligheid. Totdat ik besefte dat ik haar moeder ben en haar gewoon wil helpen. En toen ik bij jou was in die sessie, mij bewust werd dat ik al alles ben en doe voor haar. En ik haar haarfijn aanvoel, soms iets té had ik het idee. ! 😉 maar dat heb je vast wel gemerkt hihihi 😜 Ik wilde gewoon dat ze de handvatten kreeg die ze nodig heeft. Dat dit gelukt is geeft me vertrouwen! In jou, maar eigenlijk ook in mezelf. Ik zat goed.⁣“⁣

Zo! Bam! Dat geeft niet alleen haar een boost, mij ook. Om door te gaan. Ook al is het druk. Ook al voel ik zoveel. Ook al vind ik de wereld soms stom met al haar beperkende overtuigingen en overvragingen. Ik stap iedere dag weer, in het nieuwe. Ik blijf bij mijzelf, iedere dag weer maak ik bewust die keuze. Met nieuwe gezichten, nieuwe energie. Open en vol overgave. ⁣

⁣In verbinding met mijn gaven en mijn omgeving. ⁣

𝘞𝘢𝘢𝘳𝘪𝘯 𝘷𝘰𝘦𝘭 𝘫𝘪𝘫 𝘴𝘰𝘮𝘴 𝘥𝘳𝘦𝘮𝘱𝘦𝘭𝘴?


LEES NOG EVEN VERDER...