Lichamelijke klachten

Als iets langer duurt dan goed voor je isHoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid, klachten die aanhouden of steeds maar weer terugkomen.

Op een krachtige manier lichaam en geest in balans brengen d.m.v. Energetische Geneeskundige zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van je kind wordt aangesproken.
De lichaamseigen energie van je kind wordt geactiveerd. Dit in alle vormen, dus ook de cellen, spieren, vastgehouden emoties, ect.
Ook zeer geschikt voor kinderen die (hoog) gevoelig zijn; zij voelen energie sterker aan en reageren heviger op prikkels en raken deze niet makkelijk kwijt. Met gevolgen als stijve nek/ schouders, tandenknarsen, hoog ademen, blok voelen op de borst/buik/maag. Ook kunnen emoties alle kanten op vliegen.
Door Energetische geneeskunde kunnen blokkades worden aangepakt. Er wordt gewerkt op diepere lagen (holistisch), dus de bron wordt aangepakt.

Klachten die aanhouden of steeds maar weer terugkomen, als;

 • Hoofdpijn
 • buikpijn
 • vermoeidheid
 • Hoog ademen

TEVREDEN MENSEN

daar doe ik het voor


Lees hiernaast de ervaringen met Praktijk BLOEI op het gebied van Lichamelijke klachten


LEES ALLE ERVARINGEN
LEES ALLE ERVARINGEN

IK HELP JE GRAAG

mijn behandelingen


Het totaalplaatje neem ik mee en kijk ik naar het individuele kind; naar jóuw kind. Wat heeft jouw kind nodig? Daar is geen vast programma voor te volgen. Ik maak dan ook na een intake een persoonlijk behandelplan, aansluitend op de behoefte van het kind en op die van jou/jullie.IK HELP JE GRAAG

neem contact met mij op  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy verklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  CONTACTGEGEVENS

  Wolfersveenweg 11A
  7021 HH Zelhem
  +31 (0) 617 280 768
  anne@praktijkbloei.com